torna a Club Elements - escull el teu idioma: castellano | català | english

Club Elements Molina és una fàbrica d'emocions i experiències que t’ajudarà a sentir-te bé, un espai que t’apropa a la natura i que et permet evadir-te del dia a dia.

Es tracta d’un Centre d’Activitats de Neu i Muntanya que t’ofereix diferents serveis per aconseguir una preparació i equipament complets dedicats als esports d’hivern. Club Elements Molina disposa d’Escola d’Esquí i Snowboard, un acurat Servei de Lloguer d’equipament professional a peu de pistes, la Botiga de complements i accessoris i el Taller de Reparació i posada a punt d’esquís.

Tant si ho comparteixes amb la família com amb els amics, t’oferim un tracte proper i una atenció personalitzada, tenint cura dels detalls, elements que convertiran cada experiència en única i irrepetible. A més, assegurem la màxima professionalitat i compromís per part de tots els membres del personal d’Club Elements Molina, amb total predisposició per donar un cop de mà en tot allò que puguis necessitar.

I és que Club Elements Molina és la millor opció per equipar-te i aprendre el teu esport preferit!

Novetats

Esquiada solidària de ClubElements amb La Marató de TV3. Per tercer any consecutiu, el 16 de desembre del 2012 vam fer una esquiada solidària, una xocolatada, i tota la recaudació va anar a La Marató de TV3.

Pots veure el vídeo fent click aquí!